Predstavitev podjetja...

Naši začetki segajo v leto 1988 z ustanovitvijo obrtne dejavnosti na področju usnjene galanterije. S korektnim in solidnim delom smo si ustvarili ugled in pridobili stalne poslovne partnerje. Postopoma smo posodabljali in razširjali svoje delo ter ga preoblikovali iz obrtne dejavnosti v proizvodnjo ovitkov za rokovnike in knjige ter knjigoveške storitve. V zadnjih dveh letih nam je uspelo postaviti sistem proizvodnje sendvič lepenke (FOAMBOARD), ki se uporablja predvsem v knjigoveštvu, usnjarstvu, papirni galanteriji in poslovno novoletnem programu kot polnilo pri ovitkih, mapah, registratorjih, knjigah in podobno.

Zaradi nove narave dela, boljše organiziranosti in trženja, smo se preoblikovali v družbo PAZLA d.o.o., ki je nosilec celotne dosedanje dejavnosti ter nove dejavnosti prevozništva. V družbi je redno in občasno zaposlenih 12 do 15 ljudi, ki s pomočjo kooperantov skušamo kakovostno slediti in zadostiti željam in potrebam naših kupcev. 


Proizvodna hala
Naš cilj je povečanje proizvodnje in prodaje sendvič lepenke na domačen, kakor tudi na tujem tržišču. Prav tako želimo povečati proizvodnjo ovitkov in map ter naše storitve čim bolje približati našim kupcem z lastno prodajno mrežo.